Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Też was to wkurza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm... wkurwia was może taka sytuacja?

Czternastoletni gimbus pisze jaki to będzie melanż, jak się najebie.

Chwali się tym że się najebał i jest pijany, a w rzeczywistości na pewno siedzi przed Metinem, albo innym gównem i napierdala levele?

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

trochę to irytujące, ale ja po prostu takiego syfu nie czytam a osoby chwalące się tym traktuje podświadomie jak podludzi, ignoruje ich i dla mnie są gównem chcącym tylko innym zaimponować.

Opublikowano

Hmmm... wkurwia was może taka sytuacja?

Tak, wkurwia mnie jak ktoś robi pełno tematów na temat takich pseudo-filozofii. Nie wkurzają mnie tacy ludzie bo zazwyczaj mam to gdzieś, bycie pijanym nie jest czynem godnym chwalenia więc to tylko ich głupota - poco się nią przejmować.

a tak poza tematem to po cholerę robisz nowe konto i zaczynasz wyjeżdżać z takimi tematami? Nie chciałeś popsuć sobie mienia na głównym koncie?

Opublikowano

Takie coś to ja olewam...A gdy ktoś w takim wieku piję to świadczy o ich głupocie oraz ich rodzicach jak ich wychowują :)

Nie mówię że nie można w takim wieku wypić ale po co się chwalić? Chcesz być ważniejszym ? :D Nie uda Ci się ;d

Opublikowano

Tak, wkurwia mnie jak ktoś robi pełno tematów na temat takich pseudo-filozofii. Nie wkurzają mnie tacy ludzie bo zazwyczaj mam to gdzieś, bycie pijanym nie jest czynem godnym chwalenia więc to tylko ich głupota - poco się nią przejmować.

a tak poza tematem to po cholerę robisz nowe konto i zaczynasz wyjeżdżać z takimi tematami? Nie chciałeś popsuć sobie mienia na głównym koncie?

Jakie nowe konto? Co ty gadasz? ;O

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Też mnie to wkurza aczkolwiek ja to olewam i idę gdzie indziej/słucham muzyki ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zwyczajnie chce pokazać że jest dorosły i potrafi bóg wie co robić.

Kiedyś dzieci jakoś inaczej to okazywały a teraz biorą się za papierosy i pijaństwo.

Ja osobiście jestem zniesmaczona jak idę sobie ulicą, a na murku siedzi zgraja gimnazjalistów i jeden z drugim przechwala się ile to nie wypił i czy leżał w kałuży rzygów.

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...